Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POLTTARIT

DSCF5473DSCF5529 DSCF5546 DSCF5585 DSCF5629 DSCF5694 DSCF5737 DSCF5757 DSCF5772 DSCF5816 DSCF5810 DSCF5846 DSCF5875 DSCF5864 DSCF5964 DSCF5978

 

Meillä oli polttarit kuun alussa. Alan pikkuhiljaa toipumaan niistä.

Kiteytettynä meidän polttarit sisälsi paljon viinaa ja paljon naurua. Morsianta hemmoteltiin ja hän pääsi kirjoittamaan sopivin väliajoin eksilleen haikuja, joista sulhaselle kirjoitettu haiku on tuossa yllä. Ne olivat kaikki niin mahtavia, että tekisi mieli jakaa koko maailmalle, mutten saa.

Meidän kieroilu vedettiin niin maksimiin kuin vaan pystyttiin jotta päivä pysyisi salassa. Valjastin Trendi-lehden ja Maria Veitolan huijaamaan Lauralle juttukeikan lauantaille, hän kun on toimittaja ja Trendin vakkari-avustajia. Udellessani Mariaa mukaan, hän tokaisi ”Joo! Saanhan olla mahdollisimman hankala ja vittumainen?!” TOTTAKAI! Morsiolle oli suunniteltu sen verran kevyttä ohjelmaa, että huijaukseen sai sisällyttää mielellään kirosanoja. Kun paukkasimme liki 20 henkilön kanssa Lauralle, hän sai nähdä Trendin toimituspäälikön ja Veitolan kuvaaman videon jossa pyydeltiin anteeksi ja toivoteltiin hauskoja kemuja. Morsmaikku tärisi tunnin, joten yllätys taisi mennä läpi.

Pyörittelyä ja kilsa kävelyä. Avasimme sankarin silmät Viking Linen terminaalissa ja suuntasimme Gracelle! Me saatiin Lauran kanssa avaimet ihanaan Premium-hyttiin jossa päästiin tuhisemaan aamuyöllä vierekkäin parivuoteessa. En ole ikinä matkustanut noin leppoisasti laivalla, hytistämme oli myös mieletön näkymä suoraan keulasta merelle. Tuhinoita ennen suunnattiin buffaan jonka jälkeen seurue tuli hyttiimme puuhastelemaan tarotkorttien maailmaan. Ennustukset menivät niin nappiin, että kaikki pyyhkivät kyyneleitä. Suuntasimme diskoon bailaamaan ja viimeiset kuukahtivat hyttiin aamukuuden aikaan.

Lauantaina saimme nukkua pitkään, suuntasimme syömään vasta yhdentoista aikaan ja jatkoimme tuhisemista sen jälkeen vielä pari tuntia. Laura taas pääsi sillä välin lokottelemaan hierontaan ja kasvohoitoon. Palasin hakemaan häntä kylpytakissani jolloin valkeni seuraava käänne, koko porukka tuli kylpemään! Puhdistimme kossulöylyillä (älkää kysykö), höyrysaunoilla ja poreilla itsemme ulkoisesti ja sisäisesti (skumppa). Laura hoki melkein koko loppupäivän ”eihän mun vaan tänään enää pidä juoda!” Saunominen ja relaaminen teki kuitenkin tehtävänsä, kokoonnuimme ennen Turkuun palaamista vielä isossa hytissämme ja Laura kirjoitti viimeiset haikunsa kun minä valvoin ohella, että kaljaa menee varmasti kurkusta alas!

Suuntasimme miniporukalla Lauran kotiin kun muut menivät edeltä seuraavaan kohteeseen. Päivystimme siinä hetken ja lopulta lähdimme kohti Riikan kotia jossa oli kasat pitsaa ja olutta, uuteen nousuun! Olihan sitä pakko viedä tuleva rouva viimeisinä neiti-hetkinään Dynamoon kemuttaa!! Polttariseurue meni toki jonon ohi (jota ei vielä niin aikaisin ollut, parempi kuitenkin pelata varman päälle) ja toki Lauralle oli järkätty skumppapullo alkajaisiksi Dynamon puolesta. Diskoiluillan kruunasi Ville Niinistö. Toki.

Laura on upea joten Lauran ystävät ovat myös aika hienoja tyyppejä. Sain kourallisen mahtavia tuttuja lisää ja lähtisin tällä porukalla kemuttamaan ihan milloin vain uudelleen! Mainiot, rauhalliset mutta hullun villit polttarit joissa ei tarvinnut suorittaa, eikä aikataulut olleet tiukkoja. Laura toivoi yhdessäoloa ykköstyyppiensä kanssa ja sitä hän sai. Toinen tehtävä aktiiviselle somettajalle oli selfie-haaste. Siitä jäi varmaan puolet tekemättä, eikä ketään voinut vähempää kiinnostaa. Just näin! Löysin rantein.

Polttarikansio, puhe ja juhlavaatteet pitäisi vielä tehdä ja löytää. Häitä juhlitaan ihan kohta, luulen että niistä tulee ikimuistoiset ja on aivan ihanaa olla mukana tässä kaikessa, Laura on spessu. Laura ei ole ystäväni, Laura on sisko.

18
20.5.2015
FS 2015
27.5.2015
GLASS OF WINE, PLEASE

Kommentit

 • iituliina
  REPLY

  En oo varma mitä mun kokikseen oli lisätty, mutta itkin liikutuksesta kun join tätä tekstiä. Ää, en kestä.

  23.5.2015
  • iituliina
   REPLY

   Niin tai öö mmitä, luin siis, en juonut.

   23.5.2015
 • Mikaela
  REPLY

  Oli kyllä parhaimmat polttarit niinku evö!! Ihana morsian, ihania ihmisiä, ihania hetkiä ja vaihdettuja ajatuksia… Melkein kuukauden jälkeenkin tulee vielä niiiin hyvä mieli, kun muistelen tuota reissua. Iso kiitos teille, jotka järjestitte kaiken.

  26.5.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *