Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POP Table

_MG_4564 _MG_4577 _MG_4599 _MG_4618 _MG_4644 _MG_4589 _MG_4624 _MG_4611 _MG_4628 _MG_4636

 

Pitkän pohdinnan jälkeen POP Table päätyi olohuoneeseen viime jouluna. Pöytä on kotimaista touhua läpeensä (no jotakin osia tulee euroopasta, mutta onko mikään enää täysin kotimaista!?) Aivan mainio konsepti jossa saat koota vaihtoehdoista oman pöydän. Ja mikä upeinta! Pöytä tulee kahdella värillä. Kun heitän sen ympäri, saan mustan pöydän ja sinä voit tilatessasi saada vaikka pinkin!

Pöytiä on hieman erilaisella jalalla saatavana myös korkeana. Jalkojen värinkin saa valita! Ja reunan värin! Pelkkää valintaa koko pöydän hankinta. Tykkäisin meidän POP Tablesta hieman enemmän jos se ei olisi maton päällä.. Olen kaavaillut sitä myös nojatuolien väliin, mutta tavallaan tottunut uppoutuviin jalkoihin.

Pöytä on ihanan simppeli ja jaloissa on jotain itua. Juuri nuo jalat sopivat meidän portaisiin oikein mainiosti. Vielä en ole mustaa pintaa pitänyt esillä, mutta ehkäpä kevät tuo valoa taloon ja sitä kautta uskallaudun vaihtamaan mustaa pintaa asuntoon. Tykkään siitä, että olohuoneen pöydällä on kokoa ja tämä yksilö onkin melko iso tapaus.

Tutustukaa ja tilatkaa Pirkanmaalla korkeapainelaminaatista tehty pöytä! Pöytälevyjen runkomateriaali on kokopuukomponenteista valmistettu kevytlevy, mikä tekee pöydistä kestäviä, mutta myös erittäin kevyitä ja helposti liikuteltavia. Avot! Eikun värejä valitsemaan ja tasoa ympäri pyörittelemään!

www.poptable.fi

11
6.4.2015
LOKAATIO
10.4.2015
PETIT ST LOUIS

Kommentit

 • Ihana! Mä haluun tän!

  7.4.2015
 • Meille on tulossa tämä kanssa, juuri samoilla väreillä mutta vaan isompana. Aivan ihania pöytiä!

  8.4.2015
 • Oioi! Olen avoimesti kateellinen nyt. :) Bongasin noi Tick-jalat vuosia sitten Habitaren prototyyppiosastolta, ja on ihanaa, että ne ovat päätyneet POP-tablen jalkavaihtoehdoksi. Oma pöytä ei tosin ole aivan vielä ajankohtainen, mutta hopefully soon…

  19.4.2015
 • Mutta mikämikä mattoihanuus siinä pöydän alla pötköttelee?

  21.4.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *