Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SNAPCHAT <3

image image

imageimage  imageimageimage

Siis oikeesti. Miten tää kuvien järjestely VOI OLLA NÄIN VAIKEETA TÄÄLLÄ!?
Tämän takia teen mielummin kollaasin, kuin yritän muuttaa kokoja ja saada niitä vierekkäin. No mutta koska snäppäily on sekavaa puuhaa, tämä kuvajana puhuu puolestani.

Mä menin Snapchattiin. Maaliskuussa. Mutta viime sunnuntaina mä aloin käyttää sitä muuhunkin kuin maaliskuisen Californialaisen Tindermätsin kanssa tsättäilyyn. Mitä tää nyt sitten tarkoittaa?

Sitä, että jaan taas vähän enemmän elämääni somessa. Snapchat on aplikaatio jossa etsitään seurattavia ja sinne jaetaan snäppejä jotka katoavat taivaan tuuliin vuorokaudessa, ellei niitä tallenna. Tarkoitus on olla aktiivinen ja pommittaa 10 sekunnin videoita monta päivässä. Snäppien meno on arkinen ja jopa ruma. Se on kaukana Instagrammin täydellisestä maailmasta, se on oiva vastapaino kuvankauniille täydellisille hetkille. Toki voit muokata snaptilisi millaiseiseksi haluat, mutta tää on mun oma hemmetin realistinen Iholla -projekti. Kaunistelematta, kirosanoja kaihtamatta, elämän herkkuhetkiä. Mulle on jo muodostunut tavaksi jutella ja kysyä kysymyksiä mun poikaystävältä. Eli siis mun seinällä olevalta taululta jossa on miehen pää.

Mä olen aina (Iholla-sarjan lanseerauksesta asti) miettinyt millaista olisi puhua kameralle päivittäisistä jutuista. Nyt mä päätin testata. Toki snäppien mitta on aivan liian lyhyt jorinoilleni, mutta mikään ei estä tekemästä kymmentä snäppiä putkeen. Kun suuntaat Snapchattiin katsomaan tovereittesi videoita, ne tulevat siellä hienosti perätysten, vanhimmasta uusimpaan.

Olin eilen pressimatkalla ja pidimme Pupulandia-Jennin ja Mamigogo-Mintun kanssa muille noviiseille snäppikursseja joka välissä. Keskutelimme myös aiheesta vakavasti. Olimme yhtä mieltä siitä, että snäppien ei ole tarkoitus olla megalomaanisen informatiivisia, vaan sinne voi kertoa, että ”mua väsyttää”. Ystävien snäppejä seuraamalla saa tietää miten heidän päivänsä on kulunut ja tuntemattomien ihmisten snäppejä seuraamalla pääsee urkkimaan heidän elämäänsä, leikkiä oman elämänsä Ulla Taalasmaata oikein huolella. Tää vie toveruuden ja tutustumisen aivan uudelle asteelle. Näen jo edessäni tilanteen jossa moikkaan tuttavallisesti tuntemattomalle jennyskä85:selle kadulla, koska seuraan liki live-kuvaa joka päivältä.

Snapchat tukee hauskasti blogiani ja instagrammia. Jos etsit kuvankaunista matskua, älä missään tapauksessa ala seuraamaan. Mutta jos haluat saada annoksen urpoja juttujani ja  behind the scene -matskua suoraan puhelimeesi –> mene jo!

Se miten seuraajia saa, on minulle täysin pimennossa, mutta ehkä tätäkin kautta löydän muutaman uuden ystävän seuraamaan huonoja juttujani. Suosittelen tutustumista aplikaatioon. Mielestäni tarvitsemme koko ajan lisää syitä pitää puhelinta kädessä jatkuvasti. Haha. Oikeasti tää snäppimaailma on aivan pimeä ja melko turha, mutta aplikaatiomaiseen tapaan koukuttava, viihdyttävä ja hurjan hauska! Viestikäämme pirun rumilla videoilla tästä hamaan tulevaisuuteen!

Mun snapchat nimimerkkini on kaisujouppi

 

4
17.8.2015
ORTODOKSI(BLINGBLING)HÄÄT
23.8.2015
DESIGN WEEK(S)

Kommentit

 • Ville
  REPLY

  Parhaita noi sun snapit :D Alotat kato vloggaamisen youtubessa ja vallotat sen tähän samaan syssyyn! :D

  -Viltsu

  19.8.2015
 • Tässä pari päivää sitten liityin snapchattiin, enkä ymmärtänyt sitä ollenkaan. Postauksesi selvitti asiaa. Nyt ymmärrän jo jotain! Se, että osaanko käyttää onkin toinen juttu.

  19.8.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *