Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SÖPÖYDET

DSCF3675 DSCF3672 DSCF3678

 

Lasten vaatepinot täyttyvät tätä nykyä useiden ihanien kotimaisten merkkien kuteista, mutta edelleen henkkamaukalta teen hyviä löytöjä. Nämä mustavalkoiset eläinlapset koristavat Aapon kinttuja.

Tuolle lapselle ei voi pukea verkkareita jalkaan, saattaa hyvinkin olla että siirrymme kuopuksen kanssa leggareista aikanaan suoraan farkkuihin, ellen löydä kapeita kohtuuhintaisia verkkareita. Leveät verkkarit (H&M/Lindex jne), joita hänen isoveljensä käyttää, näyttävät järkyttäviltä säkeiltä tuon kukkakepin päällä. Leggarit ovat osa Aapoa ja näillä mennään kunnes ne alkavat näyttää junteilta. Jos joku tietää mistä löytää kapeita collegehousuja, saa vinkata!

Meillä on yhdet aivan ihanat Bang Bang Copenhagenin kuvioidut verkkarit, mutta en minä oikeasti raaski ostaa kaappia täyteen 30-50e maksavia verkkareita kasvavalle lapselle. Muutenkin tässä yksinhuoltajan arjessa homma menee niin, että herkkuja kahmii arvokkailta merkeiltä alesta tai panostaa muutamaan täydelliseen. Loppu vaatekaappi täyttyy halpismerkkien mallistosta.

 

0
8.2.2015
PURKKAA VAI KARKKIA?
9.2.2015
OPEN YOUR DIARY! ⚡

Kommentit

 • essi
  REPLY

  Lindexin tyttöjen puolelta löytyy!

  8.2.2015
 • Anna
  REPLY

  meillä asuu myös 4-vuotias kukkakeppi poika, jolle ei tavalliset collegepöksyt sovi. Henkkamaukan tyttöjen osastolta löytyy toisinaan collegesta tehtyjä legginssejä perusväreissä, ne on jees! Just ostin kolmet ”ota 3, maksa 2”-tarjouksella. Lindexin velourpöksyt on kapeampaa mallia ja sopii hyvin hoikemmallekin. Samoin Lindexin tyttöjen puolelta löytyvät college-”farkusta” tehdyt legginsit istuvat hyvin ruipelolle ja näyttävät pillifarkuilta. Hintaa näillä kaikilla on n. 6-15€ / kpl. :)

  8.2.2015
 • Aika sama periaate meilläkin tuon vaatekaapin täydentämisen suhteen. Ja Olaville nyt on turha ostaa mitään kallista, kun ei se vaan pidä niitä. Tänään hän puki Batman t-paidan, batman hupparin, batman housut ja batman sukat. Mutta kun löyty vain yksi batman sukka, niin toiseen jalkaan sujahti teräsmies sukka. Yksi päivä se oli vienyt sen kaapista kamaa Iidan kaappin, ja kun vein niitä takaisin se vaan hoki ei ei ei Iidan, en tahdo.

  8.2.2015
 • pipsa
  REPLY

  Zara myy slimmii verkkarii! On stylkky styleä.

  8.2.2015
 • Stuu
  REPLY

  Meidän kukkakepille löydetty peruscollegeja Name It:ilta. Plussaa kun vyötärössä sellanen kiristyskumppari eikä siis nauhoja. Pojat kun tunnetusti ei paljon apua pyytele vaan pitää omatoimisesti selviytyä kaikesta ;)

  9.2.2015
 • AnnaSt
  REPLY

  Ootteko kokeillut gugguun pantseja? Sopii hoikalle loistavasti :)

  10.2.2015
 • Mä olen ostanut käytettynä parit Gugguun pantsit meidän pienemmäiselle, ovat ihan suosikit. Leggareiden lisäksi. Sellaisia leveämpiä housuja en osaa pukea hänelle päälle ollenkaan.

  11.2.2015
 • Vilma
  REPLY

  Ootko Metsolan collegeja kokeillut? Meillä kun on myös tällainen kääpiötehdas niin niiden housut on kyllä olleet ihanan kapeita – sen lisäksi että on timanttista laatua. Halpojahan ne ei kyllä ole, mutta kivoja, kapeita ja kestäviä sitten senkin edestä

  14.2.2015
 • Normiunto
  REPLY

  Lindexin velour-housut on melko kapeita – ja hintaansa nähden kestäviä! Reilulla parillakympillä saa kolmet (ota 3, maksa 2).

  15.2.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *