Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STUKHOLMA (ELI VIKING LINE)

DSCF3022 DSCF2933 DSCF2945 DSCF2946 DSCF2956 DSCF2948 DSCF2971 DSCF2983 DSCF2998 DSCF3003 DSCF3041 DSCF3051 DSCF3018 DSCF2989 DSCF2953 DSCF3109 DSCF3112 DSCF3148 DSCF3164 DSCF3138 DSCF3136 DSCF3150 DSCF3161 DSCF3174 DSCF3188 DSCF3269 DSCF3195 DSCF3225 DSCF3219 DSCF3255 DSCF3267 DSCF3282 DSCF3289 DSCF3293 DSCF3314

 

Kun sanoo Tukholma ja Stockholm yhtä aikaa, siitä tulee Stukholma. Oltiin nelisteen ilmaisella Helsinki-Tukholma risteilyllä, vanhalla kunnon Mariellalla.

Juttujen taso oli JAG HETER HETERO PETER, ÅTTA ÅTTA SJU SEX ! Meidän seurassamme oli myös hullu ihmisen ja luppakorvan mutaatio ELVA TOLVA LUPPAKORVA joka pahoinpiteli ja hyväksikäytti (näin kauniisti sanottuna). Lanko esitteli meille toinen toistaan pervompia videoita netistä ja söimme itsemme kipeiksi. Taisimme osittain myös juoda itsemme kipeiksi.

Rälläyksen lisäksi oltiin Tukohlmassa varsin aktiivisia! Kuljimme bussilla keskustaan, kävelimme sen läpi, vierailimme muutamissa putiikeissa. Sitten ylitimme sillan Vanhaan kaupunkiin, nauroimme matkamuistoille, teimme minulle kahden minuutin goottimuodonmuutoksen ja aloimme olla todella nälkäisiä meriaamiaisesta huolimatta. Jatkoimme Söderille sillan yli ja koska jätkät olivat vilautelleet mäkkimuonan pakollisuutta ja ensimmäisenä vastassa nälkäisiä oli Mc Donalds, suoritimme lounastelun siellä. Jätimme toki Ruotsin erikoisuudet suosiolla väliin ja turvauduimme tuttuihin tuotteisiin. Piste iin päälle.

Tämä harmitti myöhemmin koska kun olimme shoppailleet Götgatanin läpi, meille jäi vielä aikaa ja täten kuljetin jengin vihdoin alueelle jota Söderissä rakastan. Kävelimme sisään Urban Deliin ja kolmikko ihastui laillani pieneen puotiin ja ravintolaan. Mäkkärivatsoillamme tyydyimme tällä kertaa pelkkiin juomiin. Aika alkoi olla jo tiukilla, joten Söderin hurmaavuus jäi raapaisuksi. Silti olin tyytyväinen, että tämä kolmikko jolla viime Tuhkolman reissusta oli aikaa, ehti nähdä laajasti kaupunkia.

Laivalla sitä vasta mentiinkin. Voitettiin musavisaa, hävitettiin voitettu luksusaamiais lahjakortti, naurettiin kahtena iltana yökerhon showlle, syötiin buffassa ja ravintoloissa, ostettiin nuuskaa, haisteltiin hajuvesia, juotiin jättikokoisia kimppadrinksuja, kekeiltiin huolella ja Rasmuksen kanssa pussailun lomassa keskusteltiin vakavia.

Mulla on vain yksi sisko ja täten on erittäin tärkeää, että poikaystäväni tulee toimeen siskoni ja hänen miehensä kanssa. Nyt viimeistään jengin kemiat on testattu ja tästä faktasta olen erityisen onnellinen.

0
23.1.2015
SATAY
28.1.2015
FS 2015

Kommentit

 • pekka hokkanen
  REPLY

  Onko poikaystäväsi samainen Rasmus, josta Seura teki jutun joku aika sitten? Jos on, niin ompas nopeasti päässyt yli vaimonsa kuolemasta, vai oliko teillä sutinaa jo ennen vaimon kuolemaa?

  26.1.2015
   • Nimetön
    REPLY

    Miten hienosti ja niin kauniisti kirjoitettu vastaus, aloin melkein itkeä!

    26.1.2015
    • Kolmistaan-Karoliina
     REPLY

     Ihana vastaus, Kaisu <3 Onnea, iloa ja valoa!!! Vähänkö ansaitsette!!

     26.1.2015
     • Mari

      Vastauksesi kommenttiin jäi kauneudessaan mieleeni useaksi päiväksi. Miten hienosti olet osannut pukea sanoiksi kaiken. Niinpä, miksi pitäisi yksin jaksaa, jos surutyötä pystyy tekemään uusi ihminen rinnallaan. Kuka ulkopuolinen sen sopivan ajan määrittelisi, kommentoija ilmeisesti. Ja kukapa kuoleva pienten lasten vanhempi ei toivoisi perheensä elämään mahdollisimman pian uutta onnea ja toivoa tulevaisuudesta? toivon teille roppakaupalla kaikkea hyvää, onnea ja rakkautta. Senhän te olette kaikki ansainneet, etenkin ne pienet kaunokaiset.

      29.1.2015
   • Kauniisti kirjoitettu Kaisu <3

    Tuli näistä sun sanoista mieleen, että rakkaus toista kohtaan on aika pitkälle puhdasta kunnioitusta. Se on ainakin perustana paljon tukevampi, kun pelkkä halu tai hullaantuminen.

    Mä luulen, että teillä yhdessä on – ja tulee olemaan – asiat erittäin hyvin.

    30.1.2015
 • pekka hokkanen
  REPLY

  Miten niin ”ajattelen faktoja tietämättä negatiivisesti”?
  Missä näet negatiivisuutta minun kysymyksessä? Siinä kun kysyn että oliko jo sutinaa vaimon aikana (ihan vilpitön kysymys, sori!)? Vai siinä kun sanoin että onpas nopeesti päässyt vaimosta yli (tämäkin oli siis ihmetystä ei vittuilua, mutta tais osua arkaan paikkaan, liekö muutkin ihmetelleet..? Sori tuostakin nyt sitten). Kaunis vastaus kuitenkin, kuten ylläkin mainittiiin. Mikä karenssi Rasmuksella on?

  27.1.2015
 • Saku Ovaskainen
  REPLY

  Pekka Hokkanen tiedät kai että kirjoituksesi on julkinen ja näin myös Rasmuksen luettavissa. Kysymyksesi ”huorasitteko ennen kuin vaimo kuoli” menee heittämällä negatiivisen puolelle. Jos tuntisit Rasmuksen, viimeinen asia mitä haluaisit, on loukata häntä, etenkään surun keskellä. Myöskin teet erikoisen olettamuksen että Rasmus on päässyt surusta yli. Et ehkä ole elänyt surun kanssa, muuten tietäisit että se kulkee elämässä omalla tavallaan mukana riippumatta siitä pysähtyykö ihminen vai ei. Eläminen ei ole surun halventamista. Olettamuksesi, vaikkakin kysymyksenä esitetty, on tunkeileva ja loukkaava. Jos haluat jotain vääryyttä nähdä ja kommentoida tilanteessa niin toivoisit mieluummin Rasmukselle ja lapsille kaikkea hyvää mikä voi auttaa siinä, kun suru on kohdannut nuorta perhettä. Se voi tuntua monesta väärältä. Maailma on monesti kohtuuton. Rasmushan ei ole siinä mitään väärää tehnyt, vaan kantaa vastuutaan isänä hienoimmalla mahdollisella tavalla. Haluatko itse olla halventamassa hänen tekemisiään ja suruaan? En tiedä oletko perheen elämään jotenkin läheisesti liittyvä, mutta oletan että jos vaikka olisit viranomainen, työnantaja tai läheinen, et kyselisi Rasmuksen karenssista blogipalstalla. Pyydän että arvioit kirjoituksesi uudestaan. Kysy saitko sillä jotain hyvää aikaan, korjasitko sillä vääryyden joka on tapahtunut, ja jos näet siinä jotain mikä voisi rikkoa toista ihmistä, haluatko jatkaa samalla linjalla. Kaikkea hyvää ja siunausta myös sinulle!

  27.1.2015
 • Kukka
  REPLY

  Onnea tulevaan, vaikutatte ihanalta parilta! Ja Pekka, teit itsestäsi idiootin.

  27.1.2015
 • Pekka Hokkanen
  REPLY

  Saku Ovaskainen, en tiedä nyt oikein mitä sanoisin. Tämähän on julkinen blogi, eikös vaan? Ainakaan tietääkseni en ole hakkeroinut itseäni kenenkään tuntemattomilta suojattuun blogiin… Jos blogin kirjoittaja itse kertoo että Rasmus on karenssissa, niin minkä koodiston mukaan minun on asiatonta kysyä mikä karenssi Rasmuksella on?

  Ja itseasiassa tässä blogissahan on kommenttien tarkastus päällä. Eli jos blogin pitäjä kokee jossain kommentissa itseään tai läheisiään loukatun niin että ei haluaisi sitä JULKISEEN blogiin tuoda esille, hänellä on kaikki valta (ja kunnia ja siunaus) jättää kommentti julkaisematta.

  Ja Saku Ovaskainen, huomasitko että jo yllä olin pahoitellut vääriä sanavalintojani? Myönnän että olisin sanani voinut paremmin asetella Toisaalta kyllä minusta on edelleen enemmän kuin inhimillistä jos ihmetystä herättää se, miten hetki sitten lehdessä puolisoaan surrut mies haluaa nyt tuoda itsensä esille julkisuudessa uudessa parisuhteessa olevana. Tätä samaa keskusteluahan on käyty mm. muka-julkkis Ville Pusan kohdalla.

  ”En tiedä oletko perheen elämään jotenkin läheisesti liittyvä”.. No, mitäpä luulet Saku Ovaskainen että olenko? Jos ensimmäinen kysymykseni on, että onko kyseessä sama mies kuin oli lehdessä, niin joku fiksumpi voisi jo siitä keksiä että ei ihan kamalan hyviä tuttuja Rasmuksen kanssa olla.

  ”Se voi tuntua monesta väärältä. Maailma on monesti kohtuuton. Rasmushan ei ole siinä mitään väärää tehnyt, vaan kantaa vastuutaan isänä hienoimmalla mahdollisella tavalla” Tällä edellä olevalla kommentillasi yrität laittaa minun suuhuni sanoja, joissa Rasmuksen isyystaitoja olisi vähätelty. Minusta se, miten pian löytää uuden rakkaan entisen kuoleman jälkeen, ei liity isyyteen, mutta sinä Saku ilmeisesti näet näillä jonkin yhteyden? Haluatko avata omaa näkemystäsi hieman lisää?

  Ja Saku Ovaskainen, siunausten lähettäminen henkilölle, jonka kristillisyydestä sinulla ei ole mitään käsitystä on itseasiassa myös tapakoodiston vastaista. Siunaustesi lähettämisessä on jotain mikä rikkoo minua, joten kysy itseltäsi haluatko jatkaa samalla linjalla.

  Ja veikkaanpa että tässä on nyt se kommentti, jonka tämä bloggari jättää julkaisematta, mutta peace out vaan silti.

  28.1.2015
 • Pekka Hokkanen
  REPLY

  Jaa nyt se kommenttien tarkastus ei sitten olekaan päällä, mutta eilisten viestieni aikaan oli.

  28.1.2015
 • Pekka Hokkanen
  REPLY

  Kukka, monestiko pitää pyytää anteeksi että se lasketaan?

  28.1.2015
 • Maria
  REPLY

  Kyllä rakkautta, onnea ja surua on lupa tuntea yhtä aikaa, ja entinen puoliso kulkee jollain tasolla aina elämässä mukana jos on yhteisiä lapsia, oli elossa tai ei. Eikä välttämättä romanttisessa mielessä, vaan yhtenä lukuna elämää. Kaikkea hyvää teille, näytätte jotenkin juuri siltä, että olisitte olleet aina yhdessä ♡

  28.1.2015
 • Saku Ovaskainen
  REPLY

  Pekka, en tämän jälkeen vastaa sinulle täällä. Olet kyllä oikeassa että anteeksi pitäisi saada mikäli anteeksi vilpittömästi pyytää. Sekä siinä, että ei kuulu kristityn elämään tyrkyttää uskoaan sille joka sitä ei todellakaan halua.

  En tunne julkisen median koodistoa, mutta uskon kyllä hyviin käytöstapoihin elämässä.

  Sinun suuhusi en halua sanoja laittaa, kukin voi lukea itse mitä olet kirjoittanut. Avaan silti mielelläni lisää näkemystäni Rasmuksesta: hyvä mies on se! Eri hyvä! Noin. (Aika karsee jätkä on oikeesti Rasse kunhan mielistelen.)

  28.1.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *