Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYKIN KESÄÖILLE

Huomenna vaihtuu heinäkuuksi – joten on oiva hetki palata vielä juhannukseen. Siihen viikonloppuun, josta mun mielestä kesä alkaa, satoi tai paistoi.

Sitä kaikkea se tänä juhannuksena jälleen tekikin, mutta kyllä meillä oli Jyväskylän suunnalla niin kaunis juhannusaatto, että ei tuntunut missään hieman tuulinen ja epävakaa lauantai.

Me päästiin tänä vuonna mökkivieraiksi niin mielettömän sympaattiselle mökille. Iskettiin Simo ja Senja takapenkille ja posotettiin railakkaasti heti aamusella kohti Keski-Suomea. Olisin voinut viipyä noissa maisemissa parin yön sijaan pari viikkoa.. Järvi-Suomi, uudet perunat, yötön yö ja loistokas seura, ovat ne mitkä saavat minut syttymään.

Toivoin tältä juhannukselta mökkiä, hyvää ruokaa ja parasta seuraa. On mukavaa, kun toiveet toteutuu. Söimme mielettömiä herkkuja, joita oli ihana kokkailla ulkona. Nauroimme, keskustelimme, torkuimme ja uimme. Suomen järvet ovat niin upeita. Laskeuduin saunasta veteen, käännyin selälleni, painoin korvat veden alle ja lilluin tyynessä järvessä taivasta tuijotellen, pitkän tovin. Hengitin, hymyilin. Pienestä se on onni kiinni.

Kiitos, kun saimme tulla – ja viipyä.

]]>

7
25.6.2019
PRIDE HUUMA & vastarinta
Maanantaista lähtien yritys toisensa perään on muun muassa Facebookissa vaihtanut profiilikuvansa Pride-henkeen.
4.7.2019
KOLKEETNELJÄ – still fabulous?
Parhaiten elämässä eteenpäin ajaa kevyt kuolemanpelko. Vanhenen, siis elän. Katumisen pelko on oiva kimmoke...

Kommentit

  • Kiitos itellenne, kaikesta ❤

    2.7.2019

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *