Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TSEMPPARI

image image image image

 

Ruikutin työntäyteisen viikon jälkeen kuinka kevätjuhlaan pitää herätä lauantaiaamuna ennen kahdeksaa, mutta olihan se tsempattava Leevin kevätjuhlaan vaikkei kakkosilla ollut esitystä. Pikkuveli oksensi yöllä ja harmitus kääntyi toisenlaiseksi; halusin kevätjuhlaan koska hyvin usein skippaan vahempainpäivät ynnä muut ja Leeville olisi varmasti tärkeää, että pääsen paikalle.

Aapo näytti aamulla pirteältä joten uskalsimme lähteä juhliin ja koululta löytyikin ystävä lapsineen jakamaan kevätjuhlapönötystä. Onneksi tsemppasimme, keskellä juhlaa tuli yllätys kaikille: Leevi sain Tsemppari-Stipendin! Meinasin haljeta ylpeydestä! Kumpikaan meistä vanhemmista ei ole koskaan saanut yhtäkään stipendiä. Vielä luokassa Leevin opettaja perusteli valintaansa ”Leevi tarttuu ilolla ja innolla kaikkeen eikä valita mistään. Leevi on tehnyt suuren työn opiskelujen eteen viimeisen kahden vuoden aikana!”

Ah, vieläkin itkettää.

Kyynelehdin myös klassikkopaikoissa: ekaluokkalaiset laulaa kutosille, kutoset laulaa opettajille, kutosten puheet. Todistus oli Leevin näköinen ja täten upea. Vielä riittää tsemppaamista itse oppiaineissa, mutta ehkä stipendi tuo puhtia ensi vuoteenkin. Erinomaisesti Leevi pärjää osallistumisessa, keskusteluissa, tavaroiden huolehtimisissa. Itsetunto on jätkällä huipussaan ja oppiaineissa on myös otettu huimia harppauksia. Ensi viikolla suuntaamme kirjastoon jotta lukemisen taito pysyy yllä ja kehittyy entuudestaan.

Lapsia mulla on enää yksi. Leevi menee menojaan ja äitini sanoin hän on varsinainen kyläluuta. Joudun tekemään oikein töitä, että saan kakrun pysymään välillä kotona ja viettämään aikaa meidän kanssa. Hän pyöräilee ja pelailee jalkapalloa ja säbää kavereiden kanssa. Varmasti tekevät myös paljon typeryyksiä ja pelkäänkin vähän mitä kesä tuo tullessaan. Ensimmäinen viikko on Leevillä ehtaa lomaa, seuraavalla viikolla hänellä on elämys- ja liikuntaleiri, kolmas viikko on taas melko omatoimista lomaa. Sitten juhannuksena jää Aapokin lomalle ja joku aikuinen on koko ajan läsnä. Jälleen ei ole mitään käsitystä kuinka tämä hoidetaan, mutta viime vuonnakin meni ihan hyvin. Tärkeintä on, että Aapokin saa pitkän loman. Viime vuonna oli stressiä ekaluokkalaisen lomailusta mutta nyt ei hänestä tarvitse juurikaan huolehtia. Jos jäisin lomalle kesäkuussa hänen vuoksi, se olisi idiootti päätös koska hänellä on aivan omat juttunsa. Laskeskelin tässä, että saamme olla melko stressittä ensi kesänkin ja sitä seuraavan. Vasta sitten meillä on taas ekaluokkalainen kesälomalla. Isoveli saa silloin hoitaa. Haha.

20
31.5.2015
MIES TULI TALOON
8.6.2015
LAURA FRIMAN MENI NAIMISIIN

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *