Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TUOKSUT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kauniit hajuvesipullot ovat heikkouteni. Mutta kuten olen aiemminkin maininnut, minulle tuotepakkaus on puolet nautintoa, mutta myös sisällä olevan tuotteen pitää olla priimaa. Aivan varmasti on tilanteita joissa maksan brändistä, mutta esimerkiksi nämä hajuvesi-brändit ovat hyviksi todettuja ja jollei joku suosittele yhtä laadukasta tuotetta toisaalla, pitäydyn näissä.

On ehkä liioittelua sanoa, että olen tunnettu tuoksuistani, mutta saan siitä jatkuvasti palautetta. Pidän myskisistä mutta raikkaista tuoksuista ja ne jäävät ihmisten mieleen, hajumuistiin. Olen monesti tilanteissa joissa uusi tuttavuus toteaa huoneessa olevan hyvä tuoksu ja pian hän hoksaa, että se olenkin minä. Baarien vessoissa naiset nuuskuttelevat paitaani ja minä kaivelen käsilaukustani pulloa näytille.

Vaihtelen tuoksuja liki päivittäin ja arkisin usein käytän jotain huomaamattomampaa ja kenties halvempaa tuoksua. Jos poistun kodistani, laitan aina hajuvettä. Ostan yleensä parfyymejä, jotta tuoksu säilyisi mahdollisimman pitkään. Hajuvesissä on todella paljon eroja ja esimerkiksi Byredon tuoksut aistii paidasta vielä seuraavana, jollei sitä seuraavanakin päivänä. Brändin lisäksi maksat siis selkeästi myös laadusta. Olen löytänyt muutaman vakiotuoksun ja juuri arvon ostanko toisen pullon yhtä suosikkiani. Se olisi ensimmäinen kerta kun koskaan ostan samaa hajua toistamiseen. Pidän siis vaihtelusta, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana lempituoksujeni tyyli on vakiintunut.

Rakastan hyviä tuoksuja ja täten saan esimerkiksi suuret kiksit jos mies tuoksuu hyvälle. Olen myös erittäin hajuherkkä, joten saan helposti päänsäryn liian stimuloivista hajuista, enkä kykenisi työskentelemään vaikkapa saippuakaupassa. Haistan kissankakat sekunnissa, miehen juoman yhden oluen tuntienkin päästä, sekä tunkkaisen ilman. Olenkin tuulettamisen mestari, ahkera pyykkien pesijä ja pyyhkeiden sekä lakanoiden vaihtaja. Raikkaus ennen kaikkea. Siihen kun lisää suihkauksen mielenkiintoista hajuvettä, paketti on valmis.

6
1.5.2016
TYRKKY
17.5.2016
MUMMO

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *