Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TUULITURKKI LÄMMITTÄÄ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Laatikkosänky muistuttaa minua aina ajasta, jolloin olin neljän lapsen ”äiti”. Pyysin isääni rakentamaan laatikon Leevin sängyn alle, jotta saimme helpommin järjestettyä nukkumisasiat kun Rasmus oli lapsineen kylässä. Huvittavaa kyllä, mietin jo tilausta tehdessäni, että laatikko toimii leluboksina, jos eroamme.

Toisin kuitenkin kävi. Laatikosta tuli Aapon turvasatama, jonne hän pääsee välillä nukkumaan yönsä, isoveikan kanssa samaan huoneeseen. Peti on myös ollut käytössämme aina kun meillä on vieraita, joilla on lapsia.

Kauniita lakanoita taas ei voi olla ihmisellä tarpeeksi. Olen kovin surullinen siitä, että Vimma ei enää valmista pussilakanoita ja heidän pussilakanatestaus oli pinnasänkykokoa. Ehdin kuitenkin napata meille Tuuliturkki kuosisen, jumalattoman kauniin pussilakanan ja hoksasin heti, että se on täydellisen kokoinen laatikkoon! Jos joku rakastuu Vimman lakanoihin, heiltä voi kysyä vielä sähköpostitse hajakappaleita. Laatu on priimaa ja kuulin vähän huhuja, että lakanoita tulee mahdollisesti tulevaisuudessa myyntiin toisia reittejä pitkin. Sitä ennen Aapo kääriytyy talvea piiloon Tuuliturkin alle ja äidin sydän pakahtuu kauneudesta.

Etsin parhaillaan laadukkaita, mielenkiintoisella kuosilla väsättyjä pussilakanoita omaan sänkyyni, ja miksei lastenkin.. Saa vinkata jos tietää merkkejä, joita ei joka kaapista löydy! Harmittaa vietävästi, että upeat lakanat ovat harvassa!

9
2.10.2015
PILEMASIS
13.10.2015
LOVE, TILL IT´S A CRIME

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *