Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TYHJÄ SYLI

mainos3-801x1024

Tänään on äitienpäivä, eilen oli lapsettomien lauantai. Tällä viikolla oli oikein oiva paikka lanseerata kirjaprojektini facebook-sivut joiden räjähdysmäinen tykkäyssaldo lämmitti sydäntäni, mutta etenkin kohtukuolemalle kasvonsa antavien sydäntä.

No Tofu Publishing kustantaa kirjani enimmäisenä ulkopuolisena teoksena ja täten minusta tulee syyskuussa esikoiskirjailija. Se on huisin jännä juttu, mutta näitä projekteja tehdään muita ihmisiä varten. Tottakai ammatissani tunnettavuus on suuri plussa, mutta itse koen tärkeänä kertoa asioista maailmalle.

Kohtukuolema on vaiettu aihe ja kenties tämä kirja auttaa ihmisiä ymmärtämään ja tuo vertaistukea niille jotka jotuvat kokemaan lapsen menetyksen tyhjyyden. Koen, että kaikki jotka ovat menettäneet lapsena saavat tästä paljon, myös he ketkä ovat joutuneet seuraamaan surua sivusta. Lähimpänä aihe on selkeästi ihmisiä jotka ovat kokeneet keskenmenon, kohtukuoleman tai vauvan menehtymisen synnytyksessä. Kukaan muu ei voi todella käsittää miltä tuntuu menettää lapsi joka ei nähnyt yhtään päivää kohdun ulkopuolella. Mutta tämän kirjan avulla mekin voidaan yrittää.

Facebook-sivusta tykkäämällä ja jakamalla saadaan verkot heitettyä laajalle ja täten se vertaistuki löytää ne ketkä sitä tarvitsevat. Siellä pääsee seuraamaan kirjan valmistumista ja saa infoa meneillään olevista käänteistä.

 

20
4.5.2015
FS 2015
13.5.2015
FS 2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *