Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAPPU 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän vuoden Vappuun kuului ystävä, neljä poikaa ja kissa. Minttu saapui kahden söpönenän kanssa meille eilen iltapäivällä, lumi oli juuri sulanut Järvenpäästä ja synkän ilman saattelemana saavuimme meille.

Ohjelmassa oli poppareita, ranuja, leffaa ja oleskelua. Siivitimme iltaa Mintun kanssa lasillisilla shampanjaa ja avautuen elämästä. Oli hemmetin kivaa turista pitkästä aikaa rauhassa. Paljon oli asiaa ja paljon parannettiin maailmaa.

Vappupäivänä aurinko yllätti meidät ja heiluttiin muutama tunti Vappuhumussa torilla. Syötiin munkit ja leikittiin leikkipuistossa koko muun Järvenpään mukana.

Edessä tulee vielä varmasti olemaan Vappuja jolloin panostus on kymmenen. Toisaalta taas totesimme, että keneltäkään ei puuttunut mitään. Leikit meni ihanan rauhallisesti, perinteistä iltahepulia lukuunottamatta. Näitä lisää!

0
18.4.2017
EHJÄKSI
4.5.2017
MELKEIN

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *