Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VERKKOKURSSI – Opi ja luo

Verkkokurssien maailma on kiehtonut minua pitkään. Koen, että mulla on monenlaista osaamista pääni sisällä, josta voisi olla hyötyä juuri sinulle. Uskalla pikkuhiljaa sanoa ääneen, että luominen on käynnissä ja kurssia on tulossa.

Ennen kuin pääsen julkaisemaan teille mitään, minulla on itselläni vielä oppimisen tietä edessä. Sisältö on hallussa, kurssin luominen käytännössä vielä kesken.

Mitä verkkokursseja on tulossa? 

Ammattivalokuvaajana minulla on yli vuosikymmenen kokemus kuvaamisesta ja useat kurssi-ideat keskittyvät kuvaamiseen. Olen myös kaavaillut kursseja aivan muista aiheista, kuten tavarakaaoksen selättämisestä; semi-minimalismista. Lähden kuitenkin liikkeelle suoraan työhöni liittyvistä asioista.

Olen kouluttanut viime vuonna yrityksille sisällöntuotannon kuvapuolta, jossa keskitytään puhelimella kuvaamiseen. Kaikilla on puhelin ja täten monilta työntekijöiltä nykyään odotetaan sisällön luomista yrityksen kanaviin. Puhumattakaan siitä, että olet yksityisyrittäjä ja vastuussa kaikesta markkinoinnista. Koulutukseni on ollut pidetty ja kun tämän lisäksi saan Instagramin puolella toiveita yksityishenkilöiltä puhelimella kuvaamisen opettamiseen – ensimmäisen verkkokurssin aihe oli helppo valita ideoiden pakasta.

Teillä on into ja kiinnostus tallentaa arkea loistavin kuvin, sen tiedän. Usealta ei löydy enää kameraa, puhelin on ainoa tallennin ja kuvista halutaan loistavia. Saattaa kuitenkin olla, että kuva on sekava, keltainen, epätarkka tai perspektiivi vinossa – eikä sinulla ole hajuakaan kuinka kuvasta saisi paremman.

Puhelimella kuvaamisen kurssini sisältö on laaja. Ensimmäisellä viikolla sukelletaan valokuvan ja kuvaamisen saloihin, seuraavalla viikolla tutkitaan hyvin syvällisesti kuvankäsittelyä.

Pidän yksinkertaistamisesta ja kurssien visuaalisuus noudattaa tätä maailmaa, haluan kuitenkin jakaa oppeja laadukkaasti ja paljon. Voit itse päättää, jos jokin osio ei kiinnosta. Kokonaisvaltainen pläjäys on missioni, mutta asiat on yksinkertaistettu ja tiivistetty niin, ettei ahdistus iske. Koulutusteni kautta olen saanut kysymyksiä, joihin on vastattu verkkokurssilla. Paketti on hyvin pitkälle kasassa, mutta aina on varaa täydentää.

Kursseja on valokuvaamisen saralla paljon tarjolla ja täten haluan tietää mitä sinä haluaisit oppia?

Mitä jos sinulla on jokin selkeä haaste tai ongelma johon haluat neuvoa – enkä ole hiffannut käsitellä juuri sitä?
Nyt on aika kertoa toiveet ja tuskailut! 

Vastaa tätä kautta nopeaan kyselyyn, joka auttaa minua luomaan kurssin juuri teille sopivaksi!

Kiitos avusta ja toivottavasti heitämme virtuaaliheippoja kursseillani! <3

Follow my blog with Bloglovin

3
20.3.2020
AJATUKSIA – yritä selvitä
Korona tai ei, meillä on nykyään ihan mahdottomia odotuksia itseämme ja välillä muitakin kohtaan....
29.3.2020
PALJON PIENIÄ ASKELIA – clt talo
Kokemus oli mielenkiintoinen, etenkin kun kumpikaan ei ollut koskaan käyttänyt hiomakonetta, emmekä tienneet millainen...

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *