Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIISAITA SANOJA

image

 

Eräs viisas nainen sanoi minulle pari päivää sitten Marimekon juhlissa; minua helpottaa suunnattomasti se tieto, että se on tuolla jossain. Se on olemassa, elää elämäänsä ja jonain päivänä meidän tiet kohtaa.

Hymyilytti. Osaisko sitä ottaa rennosti ja turvautua siihen, että se ihminen tosiaan on olemassa. Kenties joskus ollaan kohdattu tietämättämme, kenties oltu samalla festarialueella. Se miksi mä kirjoitan tänne rakkaudesta, enkä oli potemassa ensimmäisen illan Flow-krapulaa on se, että juhlin tänään ystäväni häitä. On kieltämättä hieman ulkopuolinen olo, olisi ollut mahtavaa vaellella festarialueella ja ehkä törmätä siihen. Mutta kuten toinen viisas ystäväni sanoi; kahden vuoden päästä en harmittele Flowta jonne en päässyt, mutta Mari muistelee lämmöllä valintaani tanssia hänen häitään. Saattaapi olla, että minäkin muistelen lämmöllä tätä päätöstä.

13
11.8.2015
EN KÄSITÄ.
17.8.2015
ORTODOKSI(BLINGBLING)HÄÄT

Kommentit

 • Satu
  REPLY

  Kaisu.
  Teit oikean valinnan: ystäväsi Mari menee kerran elämässään naimisiin(niin kai sitä jokainen avioon menevä ajattelee, I hope so.) ja festareita tulee kyllä.

  Ja oon samaa mieltä kuin se vanha ja viisas: se on tuolla jossain. Ja lisään jos näin on tarkoitettu.

  Toivon elämääsi iloa, onnea ja osaansa tyytymistä. Voin sanoa, että tuo viimeinen on ollut vaikeinta, ainakin minulla.

  Täällä Oulussa peukutetaan sulle. Tykkään, kovasti.

  Satu

  15.8.2015
 • Tiina
  REPLY

  Kun hyväksyy sen, että tämä on tässä nyt näin tässä kohtaa tämä elämä, ja etsiikin ilon ja onnen jostain aivan muusta kuin siitä kaihosta rakkautta kohtaan, niin sitten on paljon helpompi olla. Minusta ei tarvitse tyytyä yhtään mihinkään. Ei sinkkuuteen eikä huonoon parisuhteeseen. Koska, se rakkaus kyllä kävelee tuolla jossain nyt ja elää vielä oman elämänsä mutkia, ja tiet kyllä kohtaavat.

  15.8.2015
 • Elmeri
  REPLY

  Mielettömän kauniisti sanottu. Piristi ja lohdutti. Kiitos!

  15.8.2015
 • Ihana ja toiveikas ajatus <3!

  17.8.2015
 • Milla
  REPLY

  Itse mietin usein että mitäköhän se tekee juuri tällä hetkellä; onkohan se lenkillä, baarissa, töissä, keikalla vai laittaakohan se ruokaa tai riitelee nykyisen tyttöystävän kanssa, lukeekohan se vai skeittaa – just nyt. En mieti että kuka se on, vaan sitä mitä se tekee juuri nyt kun mä ajattelen tätä. Saan ajatuksesta todella paljon lohtua ja voimaa. Jossain siellä se on, elää elämäänsä kuten minäkin omaani. Joku päivä me viimein kohdataan ja sit mä tiedän mitä se tekee just nyt (no ainakin melkein) eikä mun tarvitse enää pelkästään kuvitella.

  18.8.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *