Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WET HOT AMERICAN

Kuvankaappaus 2015-7-31 kello 20.25.24 Kuvankaappaus 2015-7-31 kello 20.26.20 Kuvankaappaus 2015-7-31 kello 20.22.04

AI-VAN HUL-LU SAR-JA! Olen nauranut viime yönä matalaa hö-hö-hö-hö-hö -naurua uudelleen ja uudelleen. Tämä sarja on verrattavissa Zoolander-huumoriin. Aivan pimeetä, kreisiä ja hölmöä.

Vuonna 2001 ilmestynyt kulttielokuva Wet Hot American Summer on mennyt minulta täysin ohi. Nyt Netflix on tehnyt siitä minisarjan about samoilla näyttelijöillä. Näyttelijäkasti on täynnä tuttuja hahmoja Frasierista, Mad Menin kautta Good Wifeen, puhumattakaan leffatähdistä.

Hauskinta tästä tekee sen, että aikuiset näyttelevät teinejä. Myös leirivuosi 1981 tuo omat twistinsä. Outoa tästä sarjasta tekee muun muassa puhuva vihannestölkki. Huumori on kasaria, teiniä, urpoa ja siksi juuri kovin viihdyttävää.

– Mitä sul on tossa nenässä?
– En mä tiedä, mitä siin on?
– Pieru! (hahmo pieraisee käteensä ja heittää sen tytön naamalle)

Wet Hot lähtee käyntiin leppoisasti ensimmäisellä leiripäivällä, vaan leiripäivä kestääkin oikeastaan kaikki jaksot (8 episodia) ja about ekasta jaksosta alkaen meno ältyy aika villiksi. Vauhti on niin hurja, että siinä tulee ruumiita. Kirjaimellisesti. Yllättävän monta, onhan kyseessä viaton kesäleiri. Toistelin katsellessani vähän väliä ”Ai kauhee!” Sillai mummomaisen rauhallisesti. Mistään jännäristä tässä ei tosiaan ole kyse.

Täytynee kaivaa jostain esiin tuo alkuperäinen elokuva. Tämä minisarja loppuu liian pian! Olkaa hyvä, kurkistakaa ja rakastukaa leiriläisiin:

 

https://youtu.be/PLlMTn_Jzok

2
30.7.2015
H2Ö
2.8.2015
BROTHERS

Kommentit

  • Saara
    REPLY

    Hei Kaisu, alkuperäinen WHAS-leffa löytyy myös Netflixistä ;)

    6.8.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *